قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی نوبت دوم دانشگاه تبریز

۳۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۸ کد خبر : ۴۶۷۴ اخبار تصویری
تعداد بازدید:۳۹۱
به اطلاع دانشجویان محترم پذیرفته شده در دوره نوبت دوم کارشناسی دانشگاه تبریز میرساند ، شهریه اعلامی (علی الحساب 000/000/3 ریال) هزینه صدور کارت دانشجوئی (000/150 ریال) بایستی به صورت اینترنتی و با رفتن به صفحه amozesh.tabrizu.ac.ir و وارد کردن شماره دانشجوئی به عنوان کد کاربری و شماره شناسنامه به عنوان رمز ورود و انتخاب پرداخت شهریه اینترنتی در نوار ابزار دست راست صفحه و ویرایش مبلغ و درج شهریه اعلامی امکان پذیر میباشد.
در موارد ذیل صرفا به مدیریت امور آموزشی دانشگاه اداره انفورماتیک اطلاع داده و رفع مشکل نمایند و از مراجعه به واحد مالی خودداری نمایند.
- ساعات دسترسی به سایت به اتمام رسیده است.
- کد کاربری و یا رمز عبور موجود نمی باشد.
-هرگونه خدمات سایت ثبت نام و سایت سما.
شایان ذکر است کسانی که به دلیل پیغامهای خطا سیستم نتوانند شهریه خود را به صورت اینترنتی واریز نمایند با واریز مبالغ اعلامی به شماره حساب 504100375 بانک تجارت قابل واریز در کلیه شعب کشور به نام امور مالی دانشگاه تبریز، فیش خود را در زمان تحویل مدارک به مسئول مالی ثبت نام تحویل نمایند.

نظر شما :