واحد مالی دوره شبانه
دوشنبه 4 بهمن 1395  |  English  |   |   |

قابل توجه دانشجویان شبانه جهت انتخاب واحد در ترم ۹۰۲

·         کلیه دانشجویان شبانه دانشگاه موظفند تا تاریخ 10/11/90 کلیه بدهی های معوقه و شهریه ثابت ترم 902 را از طریق سیستم پرداخت شهریه آنلاین واریز نمایند.

·         دانشجویانی که نتوانند نسبت به پرداخت بدهی و شهریه ثابت ترم مذکور را پرداخت ننمایند ، با عنایت به سیستم جامع انلاین نخواهند توانست انتخاب واحد نمایند و دانشگاه مسئولیتی در این قبال نخواهد داشت.

·         بعد از واریز بدهی های قبلی و شهریه ثابت، نسبت به انتخاب واحد در موعد مقرر اقدام خواهند نمود و فقط تا 48 ساعت فرصت دارند نسبت به تسویه شهریه متغییر ترم 902 به صورت اینترنتی اقدام نمایند.

·         کلیه دانشجویانی که شهریه متغییر واحدهای انتخابی در ترم فوق را نتوانند در مدت زمان مذکور(48ساعت) پرداخت نمایند، ضمن غیرفعال بودن امکان حذف و اضافه، و درج اسامی در لیستهای حضور و غیاب کلاسی وجود نخواهد داشت .

·         دانشجویان از مراجعه حضوری به واحد وصول و نظارت بر شهریه نوبت دوم دانشگاه به هردلیلی خودداری نموده و مراتب مشکلات خود را صرفاً از طریق درگاه واحد مذکور به نشانیhttp://studentfinance.tabrizu.ac.ir پیگیری و سوالات خود را مطرح نمایند.

·         کلیه پرداختها صرفاً به صورت آنلاین (اینترنتی) بوده و روال سنتی قبلی فاقد اعتبار می باشد.

يکشنبه 9 بهمن 1390  8:28:54

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 4 بهمن 1395  12:52:53
تماس با ما    |    صفحه اصلي سایت
انتخاب وب سایت مورد نظر :