واحد مالی دوره شبانه
دوشنبه 4 بهمن 1395  |  English  |   |   |

قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده در تمامی مقاطع دانشگاه تبریز، نوبت دوم۱۳۹۲

ضمن تبریک به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید و پذیرفته شدن در دانشگاه تبریز به عنوان یکی از ده دانشگاه برتر ایران عزیز اسلامی، توجه آن دانشجویان محترم را به موارد ذیل جلب می نماید. امید است با رعایت کلیه موارد ذیل مشکلی در آتی فراهم  نشود.

1 دانشجویان پذیرفته شده در تمامی مقاطع نوبت دوم دانشگاه تبریز موظفند قبل از مراجعه به تحویل مدارک، با شماره دانشجوئی ارائه شده در پیش ثبت نام به سایت amozesh.tabrizu.ac.ir مراجعه و پس از وارد کردن شماره دانشجوئی و کد ملی به عنوان رمز عبور، نسبت به انتخاب پرداخت شهریه اینترنتی اقدام و سپس به واریز مبالغ ذیل اقدام نمایند.

مقطع قبولی

شهریه علی الحساب(ریال)

هزینه کارت(ریال)

کارشناسی

3/000/000 ریال

کارشناسی ارشد(رشته های علوم انسانی)

10/000/000 ریال

کارشناسی ارشد(رشته های فنی مهندسی) و علوم پایه

12/000/000ریال

دکتری حرفه ای

12/000/000 ریال

پردیس

طبق سایت ارس

روی لینک کلیک کنید.

شایان ذکر است پرداختها طبق روال توضیح داده پرداخت شده و مراجعه به بانک و پرداخت با فیش مورد قبول قرار نخواهد گرفت.

امکان تقسیط به هیچ وجه میسور نمی باشد.

هنگام تحویل مدارک ، پرینت اخذ شده از کد پیگیری پرداختها نیز تحویل مسئول اخذ مدارک گردد.

شایان ذکر است هرگونه پرداخت صرفا از طریق وب سایت amozesh.tabrizu.ac.ir  انجام پذیرفته و دانشجویان موظفند در یک تراکنش شهریه اعلامی علی الحساب و در تراکنش دیگر مبلغ کارت دانشجوئی را واریز نمایند.

تاریخ پرداخت اینترنتی بایستی با ثبت نام اینترنتی همزمان و مطابقت داشته باشد و لاغیر مسئولیت عواقب آن بر عهده خود فرد دانشجو میباشد.

کلیه پرداختی ها به صورت اینترنتی بوده و پرداخت از طریق شعب امکان پذیر نمی باشد.

شنبه 9 شهريور 1392  18:39:6

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 4 بهمن 1395  9:16:7
تعداد بازديد از اين خبر : 20977
تماس با ما    |    صفحه اصلي سایت